Home - Kiliaen van Rensselaer 2
Header image

Zeeverkenners

De Zeeverkenners is een groep bestaande uit tieners tussen de 11 en 16 jaar. Zij houden zich veel bezig met zeilen. Elke zaterdag tussen een uur en half vijf gaan zij zelf het water op in hun eigen lelievlet. In de winter onderhouden ze deze boot ook zelf. Er wordt hard geklust, zodat hun boot er in het zomerseizoen weer splinternieuw uit ziet!

Ook gaan de Zeeverkenners vaak op kamp. Met zomerkamp kamperen ze meestal een week op een eiland, waarbij ze ook veel zeilen. Tijdens Pinksteren kamperen ze met ZuWaKa in de vluchthaven aan de overkant. Bij ZuWaKa komen elk jaar meer dan 70 boten! Tijdens dit kamp vinden veel activiteiten plaats zoals zeilwedstrijden en spellen op het water. In de kerstvakantie is er een kerstkamp. Dit is een gezellig kamp waarbij films worden gekeken, wordt gezwommen (in een zwembad) en een dropping wordt gehouden.

In september vinden de jaarlijkse zeilwedstrijden bij Huizen plaats. Hierbij proberen we natuurlijk zo hoog mogelijk te eindigen, wat ons steeds beter af gaat. Heb je zin om onze bemanningen te versterken? Kijk dan op de pagina lid worden