Header image

Vossenjacht 2017

Op 22 juli 2017 organiseren wij een vossenjacht in het centrum van Nijkerk! De vossenjacht is voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Tussen twee en vijf uur 's middags gaan we de hele dag jagen op verkleede vossen, die allemaal een letter bij zich dragen. De letters vormen samen een zin. Het team dat het eerste terug is op het marktplein en de zin heeft geraden wint een leuke prijs! Er is ook voor elke deelnemer een leuk cadeautje beschikbaar.

Op 22 juli verzamelen we vanaf half 2 op het marktplein in het centrum van Nijkerk. Je kan hier aangeven dat je aanwezig bent, zodat we je kunnen indelen bij je team. Vanaf 2 uur ga je met je groepje op jacht naar vossen!

Ik wil mij inschrijven!

Ben je 16 jaar of ouder en wil je ons helpen met de vossenjacht? Dan kan je je inschrijven als vos! Tussen 2 en 5 loop je verkleed door de binnenstad en kunnen de teams een letter bij jou winnen. Het is handig als je al verkleedkleren hebt die je kan dragen. Je kan hier heel breed in zijn. Als je niets weet mag je ons natuurlijk altijd om hulp vragen!

Ik wil mij inschrijven als vos!

Geen zin om verkleed door de stad heen te lopen, maar wil je ons wel helpen? Als je 16 jaar of ouder bent kunnen wij jouw hulp ook goed gebruiken als begeleider van een team! Tussen 2 en 5 loop je mee met een groepje door de binnenstad, op jacht naar vossen.

Ik wil mij inschrijven als begeleider!
Berichten: